JÆTTEFESTEN

Siden engang i 1970’erne har der været afholdt Jættefest i Suldrup. Festen afholdes hvert år i uge 31. Det er IK Frem Sønderup/Suldrup, der afholder festen i tæt samarbejde med Suldrup Borger- og Erhvervsforening.

Jættefesten er et kæmpe tilløbsstykke, der i årenes løb har budt på mange forskellige tiltag – en overgang blandt andet også med større koncerter.

I dag byder festen på traditionsrige tiltag som banko, løb, cykelløb, fodboldturnering, optog, legeland, kåring af årets Jætte, samt ikke mindst et kæmpe Jætteparty i hallen.

Det forlyder, at der til Jættefesten i Suldrup drikkes mere øl end til Cimbrerfesten i Aars. Og, ja – det til trods for, at Aars har omtrent seks gange så mange indbyggere!

BILLETSALG

Åbner Torsdag den 1. Februar kl. 10.00

Frivillighed med stort F!

Det der hvert år kendetegner Jættefesten er masser af glade mennesker, socialt samvær og sidst men ikke mindst, frivillighed med stort F.
Jættefesten er en social begivenhed, som har til formål at give folk en unik oplevelse, samtidig med at den skal genere penge til klubber og foreninger i Suldrup og omegn.
For at kunne lave den samme gode fest hvert år, er programmet baseret på de samme gode grundelementer, dog med enkelte strejf af nye tiltag.
Vi håber i tager godt imod dette års udgave af Jættefesten.