STENSBOHALLEN

Stensbohallen er en del af Arena Rebild.

Stensbohallen i Suldrup er kendetegnet ved cafeteriets grønne profil – pt. er 70% af menuen sund mad, fx laves alle sandwich på mørkt grovbrød, der tilbydes salater med forskelligt kødfyld, og bøffer laves af ren oksekød. Det betyder også, at al mad til møder og fester, der afholdes her, har samme grønne profil.

Afhold sportsarrangementer i Stensbohallen

Stensbohallen har faciliteter til en bred vifte af sportsgrene – håndbold, fodbold (indendørs og udendørs), badminton, floorball, volleyball, springgymnastik, almindelig gymnastik og dans, for blot at nævne et udvalg, og hallen er hvert år en vigtig brik i afholdelsen af Puma Cup, hvor 120 danske og internationale håndboldhold til en firedages turnering i påsken.

Afhold fester og events i Stensbohallen

Stensbohallen kan lejes til fx konfirmationer, fester, børnefødselsdage o. lign., hvor vi står for al mad, og hvor sportsfaciliteter og –udstyr kan udlånes til gæsterne. Der er plads til 70 siddende gæster i hallens cafeteria, og anvendes hallen som festlokale, er der her plads til 400 personer. Fra hallens cafeteria er der god udsigt både over hallen og over de udendørs boldbaner, hvor tre store fodboldbaner giver god plads for gæster i alle aldre at boltre sig på.

KONTAKTDETALJER

Stig Hansen
Hjedsbækvej 291, Suldrup
Mail: stighansen64@gmail.com
Mobil: 40 94 87 87