BØRNEHAVEN TUMLEHØJ

Når du træder ind i Tumlehøj, fornemmer du det med det samme. Der er lys og glæde i øjnene på børnene, som der er kommet flere og flere af de seneste år. Søgningen til både vuggestue og børnehave har de seneste år været rekordhøj.

Tumlehøj har rigtig mange børn, og gør alt hvad de kan for altid at kunne sige ja til nye børn.

Blandt de mange hyggelige aktiviteter på Tumlehøj i årets løb skal blandt andet nævnes den årlige Tumlefestival, hvor også private dagplejere og deres børn kigger forbi. En dag med massevis af aktiviteter og underholdning.

Generelt om Tumlehøj

Tumlehøj er bygget i 2002 som børnehave til 84 børn. I 2014 blev der tilkoblet en vuggestue til 10 børn i alderen 0-3 år.

Vi står pt overfor en til-og ombygning, som skal stå færdig til ibrugtagning til august 2018. Vuggestuen får dermed nye lokaler i stedet for de midlertidige som de startede op i.

Vi har madordning for børnehavebørnene, hvilket er en stor succes. Børnene ser hver morgen på plakaten der viser dagens måltid. Vi servere fuldkost, altså morgenmad indtil kl 7.30, formiddagsmad, frokost og et eftermiddagsmåltid for 495 kr pr barn pr mdr i 11 mdr om åretJ

Vi er en del af lokalsamfundet, hvilket betyder vi holder fælles arrangementer med borger-og erhvervsforeningen, skolen, hallen, IK-Frem, FDF’erne til jul og til fastelavn. Vi arbejder tæt sammen med skolen omkring gode overgange fra børnehave til skole og andre relevante emner.

Vi har mange faste aktiviteter hen over året. Jeg kan nævne æblemosteri, bedsteforældredage hvor der laves julegaver og hygges med de boller som børnene har bagt. Vi har sommerfest for alle børn, forældre, søskende og personale. Der er en årlig Tumlefestival hvor alle kommunale dagplejere og de private børnepassere er inviteret. Ligeledes er Mini-SFO altid med også til at optræde.

Vi har 6 læreplanstemaer, der også er inddraget i vores planlægning af læringsmiljøerne.

Har du lyst til at vide mere om Tumlehøj, så er du altid velkommen til at kontakte os og aftale et besøg og en rundvisning.

Mere information kan findes på Tumlehøjs hjemmeside.

Kontaktdetaljer

Børnehaven Tumlehøj
Lene Laursen (Leder)
Hjedsbækvej 287, Suldrup
Telefon: 99 88 81 10