IK FREM SØNDERUP/SULDRUP

IK Frem Sønderup/Suldrup er områdets store idrætsforening med syv afdelinger og godt 1.100 medlemmer.

IK Frems egen hjemmeside findes her: http://wp.ikfrem.dk/

Her får du en kort præsentation af de syv afdelinger: 

 

Fodbold
Det primære i fodboldafdelingen er socialt samvær – og så alligevel… Når spillerne går på banen, er det altid for at vinde. Der er fokus på at skabe hygge for alle årgange, samtidig med at man kan udvikle sig som fodboldspiller. Fodboldafdelingen består af en stor gruppe engagerede trænere, og i ungdomsrækkerne har holdene rigtig stor forældreopbakning. Der er altid god stemning blandt spillere og tilskuere, når der spilles lokale kampe på stadion.  Afdelingen har 10 ungdomshold og 5 seniorhold.

 

Håndbold
Håndboldafdelingen har hold i alle rækker på drenge/herresiden, mens det kniber en smule mere på pige/damesiden. U10, U12 og U14/U16 pigerne træner trofast, men er desværre ikke nok til at kunne spille turnering. Sommeren bruges på strandhåndbold – bag hallen på den lækre sandbane. Håndboldafdelingen består af 37 frivillige – og der er altid plads til nye holdkammerater, både på ungdoms- og på seniorholdene.

 

Gymnastik
I gymnastikafdelingen bidrager de frivillige trænere og hjælpere hver sæson med at udvikle tilbuddene, der har fokus på leg, motorisk udvikling og venskab. Det betyder en bred vifte af tilbud, herunder en række nyskabelser. I år har foreningen haft stor succes med et vægttabshold for kvinder og diverse dagsarrangementer som eksempelvis NERF-krig, der er en sport/leg med legetøjsvåben. Sæsonen afsluttes med årets opvisning i Stensbohallen, hvor de mange gymnaster og et udvalgt gæstehold viser, hvad de har lært i løbet af året. Det er en begivenhed, som mange af byens borgere ser frem til.

 

Badminton
Badminton-afdelingen er både for motionister i alle aldre og ambitiøse turneringsspillere. Klubben har i skrivende stund et hold i Jyllandsserien og et i Serie-2, hvilket er super flot for en ny af Suldrups størrelse. De seneste år har der været flot tilgang på spillersiden, hvilket helt sikkert skyldes, at badmintonspillerne har et unikt sammenhold på og uden for banen, samtidig med at klubben har rigtig dygtige trænere.

 

Petanque
Der er massevis af hygge og højt humør, når medlemmerne af petanque-klubben mødes et par gange om ugen. Klubben har godt 60 medlemmer, hvoraf mange af dem også deltager i turneringer mod andre byer. I løbet af året er der endvidere massevis af arrangementer, blandt andet klubmesterskaber, kommunemesterskaber, grillaftener og julefrokost.

 

Motionscenter 
Byens idrætsforening omfatter også et lækkert motionscenter, hvor medlemstallet de seneste år er blomstret. Der er blandt andet stor succes med spinning med seks fuldt bookede hold i løbet af ugen, samt et bike&pump-hold, som er en kombination af spinning og styrketræning. Der ud over byder motionscenteret også på et hold med fokus på fysisk træning, hvor der arbejdes med kroppens styrke gennem crossfit lignende øvelser. Medlemmerne i motionscentret tæller alle typer – teenageren, den bevidste fitnesstype, den nybagte mor og pensionisterne. I motionscentret er alle velkomne.

 

Tennis
Tennis er skønt spil for alle aldre – og det nyder rigtig mange på de flotte baner i Suldrup. Der findes hold for ældre, voksne, børn og unge. I løbet af året arrangeres der forskellige træningsaftener.