ERHVERVSDRIVENDE

Suldrup og omegn har et stærkt og varieret erhvervsliv. Fra små, spirende iværksættere til mindre og mellemstore virksomheder med mange år på bagen.  Og ja, så er der jo også en velfungerende detailhandel, en kro og et pengeinstitut plus meget mere! 

 

Her får du en kort præsentation af nogle af butikkerne/virksomhederne. Vi har også plads til din virksomhed – send os et par linjer. 

 

Spar 
Spar er en flot butik, der byder på alt, hvad hjertet begærer af dagligvarer, herunder også en delikatesseafdeling med mad-ud-huset. Desuden får butikken hver dag frisk brød fra Nørager Bageri.

Suldrup Kro
I mere end 120 år har Suldrup Kro været en væsentlig del af byens identitet. Sådan er det fortsat. Der er virkelig godt gang i kroen, som for 35 år siden blev overtaget af Henrik Pedersen og Helga Jensen. Kroen har i dag fokus på selskaber, som der mere end 100 af om året. Samtidig er der massevis af weekendophold, hvor kroens blot tre værelser står for 700 overnatninger om året. Hertil kommer mad-ud-huset, ligesom der særligt i weekenderne er godt gang i kroens hyggelige restaurant.

 

Suldrup Maskinforretning 
En stolt virksomhed med mange år på bagen er Suldrup Maskinforretning – i daglig tale kendt som Sumas. Forretningen blev startet som en almindelig landsbysmedje i 1940 af Peter Holland. I 2004 overtog den nuværende ejer Karsten Nielsen forretningen. Sumas er i dag beliggende i flotte lokaler på Hjortholmvej, og tæller en lang række aktiviteter og produkter i tillæg til den traditionelle maskinforretning – blandt andet et kæmpe udvalg af alt indenfor håndværktøj, haveredskaber, plæneklippere, buskryddere, motorsave m.v. i den 900 m2 store butik.

 

Elmerhøj 
Af andre stærke Suldrup-virksomheder kommer vi ikke udenom Elmerhøj Anlægsgartneri, der blev grundlagt tilbage i 1978 af Dan Mølgaard.  Elmerhøj A/S beskæftiger i dag mellem 20 og 30 dygtige og veluddannede medarbejdere og består af flere afdelinger, der udfører alle former for anlægsarbejde.
En del af Elmerhøjs succes tilskriver virksomheden selv beliggenheden i Suldrup – lige i hjertet af Himmerland, og med kort afstand til en række større byer. Perfekt beliggenhed for et anlægsgartneri.