DAGLIGVAREBUTIKKER

SPAR Suldrup

Suldrup har en stor, flot og moderne Spar-forretning i hjertet af byen. Det er ægteparret Tine Vejrum Terp og Christian Rick Vestergaard, der siden sommeren 2019 har stået i spidsen for den flotte butik, der udover et stort og varieret udvalg af dagligvarer blandt meget andet udmærker sig ved en stor delikatesse- og slagterafdeling samt daglige leverancer af friskbagt brød og kager fra Mesterbageren. En meget flot butik, der nyder godt af en kæmpe opbakning fra byens borgere og oplandet.

Løvegården

Løvegården har en lille gårdbutik lige syd for Suldrup. Her finder du et stort bredt udvalg af delikatesser som olier, krydderier, marmelader, kaffe, te, saucer og supper. Du har mulighed for at købe udskæringer, hakket kød eller pølser lavet af gårdens egne dyr (geder og grise) og du kan købe et bredt udvalg af sæsonens grøntsager.

Mangler du en værtindegave eller en gavekurv til en anden anledning, kan du købe en af de færdigpakkede gavekurve eller du kan bestille en gavekurv der pakkes efter dine ønsker.

Herudover har Løvegården et stort udvalg af glutenfri brød, kage, mel og pasta. Alle varer i gårdbutikken er uden gluten.

Øl, vin og spiritus er også noget af det du kan købe hos Løvegården.

Løvegården laver også forskellige arrangementer i løbet af året. Det kan være ølsmagning, vinsmagning, grillarrangementer, rundvisninger osv. Så der er rig mulighed for at komme til at opleve livet på gården.

SPAR Suldrup v/ Christian Vestergaard

Adresse: Hjedsbækvej 349, 9541 Suldrup

Tlf: 9837 9000

Hjemmeside: SPAR Suldrup

Facebook: SPAR Suldrup

Løvegården

Adresse: Torstedvej 82, 9541 Suldrup

Tlf: 6167 8750

Hjemmeside: Løvegården

Facebook: Løvegården